1000 Volt Post Prodüksiyon
Günarı Mermer

1000 Volt Post Production, 2005 yılında Televizyon reklamları, Uzun metraj ve Televizyon dizilerinin  Post Prodüksiyon hizmetlerini vermek üzere kurulmuştur. 2011 yılı sonunda kurulan 1000 Volt Entertainment - Los Angeles iletişim ofisi ile, uzun metraj sinema proje geliştirme ve uygulamaları yapmakla birlikte; 1000 Volt Post Production için uluslararası proje ve yaratıcı ekip havuzunu güncel tutmaktadır. 

1000 Volt; Televizyon, Sinema, İnternet ve tüm dijital platformlar için  yüksek kalitede görsel efekt, 2D/3D animasyon, renk düzeltme, kurgu, Dolby ses tasarım ve final mix hizmetleri vererek özgün ve yenilikçi projelere imza atmaktadır. 

1000 Volt, sektörün öncü teknoloji ve altyapı yatırımlarını dünya ile entegre tutarak sektör standartlarını belirleyen ve ilkleri gerçekleştiren öncü firma olma vizyonunu benimsemiştir. 

1000 Volt, yurt içi ve yurt dışından alanında isim yapmış yaratıcı ekipler ile çalışmakta; her yıl sektöre yeni yetenekler kazandırmaktadır. 

Ülkemizin önde gelen markalarının ve uzun metraj yapım şirketlerinin sürekli çalıştığı, ülkemizin en büyük film ve reklam projelerini hayata geçiren 1000 Volt, aynı zamanda uluslararası projelere de imza atarak dünya çapında tanınan bir Post Prodüksiyon şirketi olma noktasında da hızla ilerlemektedir.

Daha fazla bilgi için : www.1000volt.com.tr